המצרכים:
- 2 קופסאות שימורים תירס מתוק
- פתיתי צ'ילי מיובש
- 2 כוסות מים רותחים
- כף אבקת מרק עוף
- כף רוטב סויה
- 3-5 טיפות שמן שומשום
- 1 ביצה
השלבים:
- לשפוך אל תוך סיר 1 כוס מים רותחים ואת התירס, עם הנוזלים מהקופסא, מעט פתיתי צ'ילי מיובש, ולטחון למרקם הרצוי. אפשר לשמור מעט תירס בצד ולהוסיף גרגירים לסיר לאחר הטחינה
- בכוס נפרדת למלא עוד כוס מים רותחים ולהמיס בהם כף מרק עוף. להוסיף אל הסיר, להביא לרתיחה, להנמיך את האש ולבשל 15 דק עם מכסה
- אל הסיר להוסיף את הסויה ושמן השומשום, לבשל עוד כמה דקות
- בכוס נפרדת לטרוף את הביצה, ולשפוך אותה לאט אל הסיר תוך כדי ערבוב בתוך הסיר עם מזלג ככה שיצופו נטיפי ביצה מבושלים
בתאבון!