לשפוך אל תוך סיר 1 כוס מים רותחים ואת התירס, עם הנוזלים מהקופסא, מעט פתיתי צ'ילי מיובש, ולטחון למרקם הרצוי. אפשר לשמור מעט תירס בצד ולהוסיף גרגירים לסיר לאחר הטחינה
בכוס נפרדת למלא עוד כוס מים רותחים ולהמיס בהם כף מרק עוף. להוסיף אל הסיר, להביא לרתיחה, להנמיך את האש ולבשל 15 דק עם מכסה
אל הסיר להוסיף את הסויה ושמן השומשום, לבשל עוד כמה דקות
בכוס נפרדת לטרוף את הביצה, ולשפוך אותה לאט אל הסיר תוך כדי ערבוב בתוך הסיר עם מזלג ככה שיצופו נטיפי ביצה מבושלים