כוסות רוח מסיליקון​

להזרמת דם עשיר בחמצן לשיפור מראה העור ולפינוי פסולת משרירים, עידוד ייצור קולגן למיצוק, לשחרור מתח והגברת החיות של העור והאחידות בגוון.
ניתן לשימוש כטיפול או מניעה או תחזוקה, תלוי בתדירות השימוש, ככל שתתמידי כך תראי תוצאות.
המלצה שלי: לשימוש על קרם ועדיף סבון נוזלי עם מים (ניקוי קל יותר). כדאי בערב כחלק משגרת הטיפוח ואפשר בבוקר במידה וקמת עם פנים נפוחות/ חיוורות/ אפורות כדי להעיר את הפנים.

4 גדלים לפי האזור הרצוי.

מה ההבדל בין כוס רוח לגואשה?

כוסות רוח יוצרות ואקום וגורמות לזרימת דם ולימפה מוגברת להגיע למקום אליו תכווני – איתות להביא דם טרי ועשיר בחמצן, להתחיל לבנות קולגן ולמצק, להוריד נפיחויות, לבנות תאי עור חדשים ולשפר את מראה העור כדי שהגוון יהיה אחיד ורענן.
הגואשה היא כלי עיסוי שמעסה ו"מגהץ" ומרפה את השרירים, מזרים דם ולימפה ומנקה רעלים, כמו לכוסות הרוח; כשלכוסות הרוח יש יכולת להתמקד על אזורים שמטרידים אותך יותך יותר – קמטים, קמטוטים, עיגולים שחורים, מתחת לסנטר והצוואר.
גואשה לא מומלצת על אקנה או דלקות/מחלות עור פעילות כמו סבוריאה/פסוריאזיס.
הכוס לא מומלצת על פנים שעברו הזרקות מילוי או בוטוקס, או אם יש נטייה לשטפי דם בפנים, ולא להשתמש בה על כוויות שמש, פריחה או פצעים פתוחים.
גם כוסות הרוח מסיליקון וגם הגואשה הם כלי עזר של הדיקור הקוסמטי, אבל הם כלים נפלאים בפני עצמם. בשני המקרים כדאי לעבוד על הפנים עד שצבע העור הופך לורוד (הסמקה קלה עד בינונית) וצריך לעבוד עם סיכוך.
בתפיסה שלי – הגואשה משחררת תקיעות בכך שמזרימה דם ולימפה ומעסה, והיא עוזרת לקמטים שמקורם בשרירים תפוסים (כמו קמטי ה11 בין הגבות).
כוס הרוח ממריצה את יכולות המילוי והמיצוק הטבעיים.
המלצה שלי: אפשר לבחור בכוס או בגואשה – אבל עדיף לשלב ביניהן בשגרה הביתית, ולעבוד עם שתיהן לסירוגין (פעם עם זו ופעם עם זו) לתוצאה אופטימלית. ככל שתתמידי תראי תוצאות, כמו בכל דבר.