אל תנור/טוסטר אובן שחומם ל180-200 להכניס לכ-20 דקות (שלא יישאר ורוד בפנים ושלא יישרף)
3 נתחי פילה סלמון עם מרינדה מ:
- 3 כפות סילאן
- 3 כפות סויה
- 3 כפות טריאקי
- כפית גדושה חרדל דיז'ון
בינתיים לבשל לפי הוראות היצרן בסיר אחד 1/2 חבילת פסטה או 2 כוסות אורז או פחמימה אהובה אחרת
ובסיר גדול ורחב אחר או בווק להקפיץ עם מעט שמן ושום קפוא:
- נבטוטי מאש (שאני הנבטתי! זה באמת קל, רק לשטוף את השעועית ולתת לה לעמוד לחה בתוך מסננת כמה ימים עד שיצא הזנב. מראש כדאי להקפיא בשקיות לפי מנות)
- שעועית צהובה
- שעועית ירוקה
- ברוקולי
- כרובית
- אפשר להוסיף פולי סויה קלופים, אפונה או אפונת שלג
כשהפסטה מוכנה, להוסיף לירקות הקפואים שהתרככו והוקפצו בווק ולהוסיף את הרוטב:
- 2 כפות סילאן
- 4 כפות סויה
- 3 כפות טריאקי
- 2 כפות רוטב צדפות (אם יש, ואם לא – לא נורא ולא חובה)
את האש להנמיך ולתת להכל להתערבב יחד ולרוטב להצטמטם קצת.
בינתיים הדג ייצא מהצנור, במזלג לפרק אותו לביסים אל תוך הרוטב שבתבנית, ואת הכל להעביר לווק ושוב לערבב.
בינתיים הדג ייצא מהצנור, במזלג לפרק אותו לביסים אל תוך הרוטב שבתבנית, ואת הכל להעביר לווק ושוב לערבב.
טעים חם וקר, בתאבון!