בצלחת רחבה ושטוחה לטרוף ביצה 1, עם כף חלב ומעט מים, כף סילאן או דבש ומעט מלח.
לטבול דף אחד של נייר אורז בבלילה, לוודא שכולו מכוסה, ולהפוך.
מעליו להניח דף אורז נוסף, לוודא שכולו שקוע בבלילה, ומעליו גם את הדף השלישי.
להוציא את דפי האורז מהבלילה ולנער עודפי בלילה,
לטגן כדקה במחבת חם עם מעט שמן (אני משתמשת בשמן זית) עד שמזהיב, להפוך ולהמשיך לטגן עד להזהבה. (אפשר להניח על מגבת נייר לספוג שאריות שמן).
להגיש חם, רצוי עם ביצה קשה ועגבניה מרוסקת בפומפיה (לפי הטעם: עם מלח, פלפל שחור, פלפל לבן, אבקת שום, פפריקה מתוקה/חריפה/מעושנת).
בתאבון!